Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Το «Μένουμε Ελλάδα» γέμισε με Δήμο Ζίτσας… (ΒΙΝΤΕΟ)

“Τουριστικός Πρεσβευτής” για τις εικόνες, τα τοπία και τις ομορφιές της περιοχής ο Στεφ. Μιχάλης, εντυπωσίασε τους τηλεθεατές αλλά και την παρουσιάστρια!
    Στην καθημερινή ζωντανή εκπομπή «Μένουμε Ελλάδα» της ΕΡΤ που προβάλλει τον τουρισμό και τον πολιτισμό, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Ζίτσας Στέφανος Μιχάλης, ως νέος “Βασιλεύς Θαρύπας της τουριστικής προβολής” έδωσε κυριολεκτικά “ρέστα” και τον καλύτερο εαυτό του υπέρ της προβολής του Δήμου την Παρασκευή 26 Ιουνίου.
    Πέραν του παρουσιαστή κ. Κουμπλή, η έμπειρη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της εκπομπής Ρένιας Τσιτσιμπίκου εντυπωσιασμένη “αιχμαλωτίστηκε” από...
την γλαφυρή και συνάμα απλή και κατανοητή περιγραφή του Θαρύπα και έδωσε νέο ραντεβού στη Ζίτσα αυτή τη φορά!
    Μνημεία με αρχαιολογικό ενδιαφέρον, βυζαντινές εκκλησίες και μοναστήρια, απάτητα μονοπάτια δίπλα στον ποταμό Καλαμά, φιλόξενοι άνθρωποι που ζωντανεύουν τα ήθη και τα έθιμα του τόπου τους μέσα από γιορτές και παραδοσιακά πανηγύρια καθιστούν το Δήμο Ζίτσας ιδανικό τουριστικό προορισμό για όλες τις εποχές.
    Ο οινολόγος κ. Ανδ. Γκαβόγιας από το “Κτήμα Γκλίναβος” ανέλυσε τα πάντα για το περίφημο Π.Ο.Π. κρασί και τις ποικιλίες του.
    Εν κατακλείδι ο Στεφ. Μιχάλης, ο οποίος κατάφερε με άνεση και γλαφυρότητα, ωσάν να έχει έμφυτο τον τηλεοπτικό αέρα μέσα του, να “καθηλώσει” τους τηλεθεατές (αλλά και την παρουσιάστρια) μεταφέροντας σε όλους τις άπειρες θαυμάσιες ομορφιές όλου του Δήμου Ζίτσας, απέδειξε ότι και ουσιαστικές πρωτοβουλίες λαμβάνει, αλλά και ότι ξέρει να υλοποιεί τις υποσχέσεις του.
Παρακολουθείστε εδώ  το ΒΙΝΤΕΟ (από το 54:00 και μετά)