Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2015

Ο... "ΨευτοΜιχάλης"

Αντικείμενο ψυχρού περιφρονητικού σαρκασμού από το δημοσιογραφικό επιτελείο του “ΒΗΜΑnews” ο δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος!!!
«Δεν είχε κανένα πρόβλημα να πει ψέματα στους δημοσιογράφους των τοπικών τηλεοπτικών σταθμών, προκειμένου να εξασφαλίσει λίγα δευτερόλεπτα προβολής».
    Με ένα άρθρο του στο ενημερωτικό site του τοπικού συγκροτήματος ΜΜΕ (TV, ράδιο, ενημέρωση) του ομίλου ΒΗΜΑ, ο διευθυντής του, έγκριτος δημοσιογράφος Αποστόλης Τζελέτας, το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς (Τετάρτη, 31 Δεκεμβρίου 2014 ώρα 20:06), περιγράφει με γλαφυρό τρόπο ψέματα που είπε στους δημοσιογράφους ο δήμαρχος Ζίτσας κ. Μιχ. Πλιάκος!!!
    Αναλυτικά όλο το άρθρο:
«Ο... "Ψευτομιχάλης"
    Τον χαρακτήρα του «Ψευτοθόδωρου» τον επινόησε ο Δημήτρης Ψαθάς στο θεατρικό του έργο «Ζητείται Ψεύτης», το οποίο μετέφερε στη συνέχεια ο Γιάννης Δαλιανίδης στον σινεμά. Ο Θεόδωρος Πάρλας (τον υποδύεται ο Ντίνος Ηλιόπουλος) δηλώνει επαγγελματίας ψεύτης και έρχεται από το χωριό του στην Αθήνα για δουλειά. Μια τυχαία συμπλοκή στο λεωφορείο και μια γροθιά που θα δώσει σε έναν επιβάτη θα του ανοίξουν διάπλατα τον δρόμο για μια λαμπρή καριέρα ως ιδιαίτερος του βουλευτή Θεόφιλου Φερέκη.
    Μια καριέρα που βασίζεται στα ασύστολα και κραυγαλέα ψέματα τα οποία σκαρφίζεται, προκειμένου να δικαιολογεί τις απραγματοποίητες υποσχέσεις του βουλευτή προς τους ψηφοφόρους του.

    Κάτι από τη δόξα του «Ψευτοθόδωρου» φαίνεται πως ζήλεψε και ο Δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος.
    Έτσι, δεν είχε κανένα πρόβλημα να πει ψέματα στους δημοσιογράφους των τοπικών τηλεοπτικών σταθμών, προκειμένου να εξασφαλίσει λίγα δευτερόλεπτα προβολής.

    Τους ενημέρωσε χθες το μεσημέρι πως στο απογευματινό δημοτικό συμβούλιο θα συζητηθεί εκ νέου το θέμα της μονάδας λυματολάσπης. Όπως ήταν φυσικό, άπαντες έκριναν σκόπιμο να υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη και οι κάμερες ήταν στην ώρα τους για το ρεπορτάζ.
    Προς έκπληξή τους, όμως, άκουσαν τον Δήμαρχο να μιλά μόνο για την ένταξη μιας πλατείας σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα και όταν ρώτησαν πότε θα συζητηθεί το θέμα της λυματολάσπης, τους είπε πως δεν υπάρχει τέτοιο θέμα.

    Απλώς είπε ψέματα για τη λυματολάσπη, καθώς πίστευε πως σε διαφορετική περίπτωση δε θα έμπαιναν στον κόπο να πάνε μέχρι την Ελεούσα.

    Μετά τον «Ψευτοθόδωρο» λοιπόν, μας προέκυψε και ο «Ψευτομιχάλης»  »


Διαβάστε το άρθρο του Αποστόλη Τζελέτα απευθείας στο ΒΗΜΑnews εδώ