Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

ΜΙΧ. ΚΑΣΣΗΣ (ΒΙΝΤΕΟ): Ο κ. Πλιάκος όρισε δικηγόρο για τη λυματολάσπη έναν Περιφερειακό Σύμβουλο που έχει συγγενική σχέση με την κ. Τατ. Καλογιάννη!!!

«Αυτό το κύκλωμα πρέπει να σπάσει. Η δραστηριότητα αυτή τίνος είναι; Είναι της κ. Καλογιάννη; Η κ. Καλογιάννη αυτή τη στιγμή είναι αντιπεριφερειάρχης; Άρα δεν πρέπει να τα δούμε κάποια πράγματα;»
Έξω από τα δόντια μίλησε ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Κασσής στη μεσημβρινή εκπομπή της ΒΗΜΑTV για το ζήτημα της ιδιωτικής μονάδας λυματολάσπης του κ. Κ. Σταύρου (που είναι σύζυγος της αντιπεριφερειάρχη κ. Τατιάνας Καλογιάννη) στην Ελεούσα κοντά στις πηγές της Κρύας. Μίλησε για «κύκλωμα που πρέπει να σπάσει», ενώ δριμύτατη ήταν η επίθεση του Μιχάλη Κασσή κατά του δημάρχου Ζίτσας κ. Μιχ. Πλιάκου με αφορμή τον ορισμό δικηγόρου που έκανε ο Δήμος Ζίτσας σχετικά με τη λυματολάσπη. 
Ασκώντας έντονη κριτική ο κ. Κασσής στην απόφαση που μετά από εισήγηση του κ. Πλιάκου έλαβε (κατά πλειοψηφία) την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ζίτσας, να αντικαταστήσει για το ζήτημα του χειρισμού της υπόθεσης «λυματολάσπη» τον δικηγόρο που ως τώρα χειρίστηκε την υπόθεση, με δικηγόρο ο οποίος...
είναι Περιφερειακός Σύμβουλος με τον κ. Καχριμάνη ενώ η σύζυγός του φέρεται ως συγγενής (εξαδέλφη) της κ. Τατιάνας Καλογιάννη, είπε με οργίλες ύφος : 
    «Ο Δήμος Ζίτσας και ο σημερινός Δήμαρχος ο κ. Πλιάκος δεν ξέρω πως κινείται, το σίγουρο είναι όμως αν ο κ. Πλιάκος όρισε ως δικηγόρο στη συγκεκριμένη υπόθεση Περιφερειακό Σύμβουλο ο οποίος έχει συγγενική σχέση με την κ. Καλογιάννη, από εκεί και πέρα αυτό το κύκλωμα πρέπει να σπάσει. Και ο κ. Καχριμάνης έχει τις ευθύνες του» και συνέχισε 
    «Η δραστηριότητα αυτή τίνος είναι; Είναι της κ. Καλογιάννη; Η κ. Καλογιάννη αυτή τη στιγμή είναι αντιπεριφερειάρχης; Άρα κάποια πράγματα δεν πρέπει να τα δούμε; Ο κ. Πλιάκος έχει βάλει νομικό εκπρόσωπο για να χειριστεί το θέμα Περιφερειακό Σύμβουλο του οποίου η γυναίκα έχει συγγενική σχέση με την κ. Καλογιάννη. Αυτό είναι παράνομο επειδή δεν είναι ηθικό. Στην πολιτική ότι είναι ανήθικο είναι και παράνομο!» 

πηγή: epirusgate
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ (εδώ το ΒΙΝΤΕΟ σε νέο παράθυρο)