Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Μήπως βγει ακριβή (2.500 €) η σόμπα με μόνο μιας (1) ημέρας διακήρυξη???

Σήμερα Τρίτη 7-10-2014 υπέγραψε ο δήμαρχος κ. Πλιάκος τη διακήρυξη και μέχρι αύριο Τετάρτη 8-10-2014 θέλει τις προσφορές για σόμπα προϋπολογισμού 2.499,99 €
    Φαίνεται ότι πλάκωσαν ξαφνικά έκτακτες παγωνιές, πως αλλιώς να εξηγήσουμε την τόση βιασύνη του δημάρχου κ. Μιχ. Πλιάκου ο οποίος κάποια στιγμή σήμερα υπέγραψε την ανακοίνωση για προμήθεια μιας σόμπας έναντι ποσού ως 2.500 € και ζητάει προσφορές μέχρι αύριο το μεσημέρι.
    Ασφαλώς η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται και με σκοπό να …μην...

διαψεύσει την παροιμία ο δήμαρχος Ζίτσας, που λέει ότι «των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν», είναι φαίνεται τόσο βιαστικός!!! 

    Βέβαια αν αντί για μόνο μία (1) μέρα προθεσμία ο κ. Πλιάκος έβαζε περισσότερες, πιθανόν μια έκτακτη παγωνιά μέσα στον Οκτώβρη να δημιουργούσε σοβαρά προβλήματα και η σόμπα των 2.500 € θα έπρεπε απαραίτητα να βρίσκεται στο κατάστημα του Δήμου στη Ζωοδόχο!

    Ακριβώς οι διαστάσεις!
    Φαίνεται μάλιστα ότι μέτρησαν ακριβώς το μέρος που θα μπει η σόμπα των 2.500 €, αφού στην ανακοίνωση λένε ότι πρέπει να είναι με διαστάσεις ακριβώς 54 πόντους πλάτος, 54 πόντους βάθος και 1,05 μ. ύψος!!! 
    Θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο ότι πάρα πολλές σόμπες είναι ακριβώς τόσο, δεν εξηγείται αλλιώς…

Η ανακοίνωση του δημάρχου κ. Μιχ. Πλιάκου για τη «βιαστική» σόμπα των 2.500 €