Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Από τον μητροπολίτη Μάξιμο έγινε η ορκωμοσία των νεοεκλεγέντων στο Δήμο Ζίτσας…

Φωτογραφίες της τελετής.
    Η ορκωμοσία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στην ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου από τον Μητροπολίτη Ιωαννίνων Μάξιμο, ενώ το παρών έδωσε και ο βουλευτής Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Κασσής
    Ο Μητροπολίτης απηύθυνε και έναν λόγο προς τους νεοεκλεγέντες, καλώντας τους σε συνέργειες για να υπηρετήσουν το κοινό καλό. «Πρέπει να συμπράξουμε για να βρούμε διέξοδο από αυτά που ταλανίζουν τον τόπο μας. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να τραβά ο καθένας το δρόμο του», τόνισε μεταξύ άλλων.
    Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο κ. Μιχ. Πλιάκος, ο οποίος δήλωσε πως…
έχει απόλυτη συναίσθηση του δύσκολου κοινωνικού και οικονομικού περιβάλλοντος και απηύθυνε κάλεσμα συνεργασίας. 
    «Επιδίωξή μας είναι να αφήσουμε στην άκρη όλα όσα μας χώρισαν την προεκλογική περίοδο. Θα είμαστε η δημοτική αρχή όλων των δημοτών και σε αυτή την προσπάθεια σας θέλουμε όλους δίπλα μας», ανέφερε και συνέχισε λέγοντας: «Είμαστε έτοιμοι από την 1η του Σεπτέμβρη να ξεκινήσουμε με αποφασιστικότητα το έργο μας για την υλοποίηση του προγράμματός μας. Σας διαβεβαιώνω πως δε θα σας διαψεύσουμε», ενώ όπως είπε «χρέος όλων είναι να διαθέσουν όλες τους τις δυνάμεις για ένα καλύτερο αύριο του Δήμου, να αγωνιστούν για να λύσουν προβλήματα».
    Σύμφωνα με το Νόμο, ορκίστηκαν όλοι εκτός από όσους είχαν εξαιρετικά ανυπέρβλητο κώλυμα ή έχουν μη ρυθμισμένα χρέη στο Δήμο Ζίτσας.