Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Συνάντηση του Βασ. Γαρδίκου με Αδελφότητες του Δήμου Ζίτσας στην Αθήνα…

    O υποψήφιος Δήμαρχος  Ζίτσας Βασίλης Γαρδίκος με αντιπροσωπεία της παράταξης “Δήμος Ζίτσας – Αυτοδιοικητική Ενότητα”, πραγματοποίησε συνάντηση με εκπροσώπους των Αδελφοτήτων του Δήμου Ζίτσας στην Αθήνα.
    Κατά την συνάντηση αυτή ο Βασ. Γαρδίκος, αφού...
ευχαρίστησε τους εκπροσώπους των αδελφοτήτων για την παρουσία τους, στη συνέχεια τους συνεχάρη για το έργο που επιτελούν και τους ζήτησε να αναπτυχθεί μόνιμη και συνεχής συνεργασία για το καλό του τόπου. Επίσης ανέπτυξε το πρόγραμμα της παράταξης στους ετεροδημότες της Αθήνας, και στη συνέχεια υπήρξε εποικοδομητικός διάλογος με τους παρευρισκόμενους.
    Αξιοσημείωτη και ιδιαίτερα χρήσιμη ήταν και η παρουσία των καθηγητών Πανεπιστημίου Αναστάσιου Τσάμη (Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθηνών, τμήμα Ευρωπαϊκών Σπουδών) και Μιχάλη Βραχόπουλου (ΤΕΙ Χαλκίδας, τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών) οι οποίοι χαρακτήρισαν το πρόγραμμα της παράταξης ρεαλιστικό και ιδιαίτερα «μετρημένο» που ανταποκρίνεται στις ανάγκες της εποχής.
    Τέλος εξέφρασαν την θετική τους διάθεση να συμβάλουν ποικιλοτρόπως στην επίτευξη των στόχων που έθεσε η παράταξη με το πρόγραμμά της.