Τρίτη 13 Μαΐου 2014

(ΒΙΝΤΕΟ) Έντονη η τηλεμονομαχία των τριών υποψηφίων δημοτικών συμβούλων…

Κυριάρχησε ο Μιχάλης Μπίγγος (από Γαρδίκο), επαρκής ο Κώστας Καραμπίνας (από Βούζα), “λίγος” ο Περικλής Γρίβας (από Πλιάκο).
    Ένα ακόμη debate (τηλεμονομαχία) έγινε την Τρίτη 13 Μαΐου 2014, 5 μόλις μέρες πριν την Α΄ Κυριακή στην εκπομπή της έμπειρης και έγκριτης δημοσιογράφου Βίλιαν Στασινού στην BHMA TV
   Αντιμέτωποι εκπρόσωποι από τρεις παρατάξεις του Δήμου Ζίτσας, τρεις υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και συγκεκριμένα από την παράταξη Γαρδίκου ο Μιχάλης Μπίγγος (εκλ. Περιφ. Πασσαρώνας), από την παράταξη Βούζα ο Κώστας Καραμπίνας (εκλ. Περιφ. Ζίτσας) και από την παράταξη Πλιάκου ο Περικλής Γρίβας (εκλ. Περιφ. Ζίτσας).
    Πέρα από το θέμα της λυματολάσπης, όπου πάλι ο κ. Γρίβας, εκπρόσωπος του κ. Πλιάκου δέχθηκε πολλές “πολιτικές καρπαζιές”, αφού αρνήθηκε να πει το ΟΧΙ στη λυματολάσπη, η συζήτηση επεκτάθηκε και στα υπόλοιπα θέματα του προγράμματος των παρατάξεων.
    Έτσι ο...
Μιχ. Μπίγγος με πραγματική γνώση των ζητημάτων, άνοιξε την ατζέντα και αναδείχτηκε σε κυρίαρχο της κουβέντας, εξαπολύοντας τεκμηριωμένα "μύδρους και κεραυνούς" κατά της πολιτικής και των θέσεων του κ. Μιχ. Πλιάκου, αναλυτικά σημείο - σημείο, απέναντι στον ανήμπορο να τον υπερασπιστεί Περ. Γρίβα. Παράλληλα χαρακτήρισε ως ευχολόγιο το προσπέκτους των θέσεων του κ. Πλιάκου, το οποίο όπως είπε δεν έχει καμία επεξεργασμένη πρόταση.
    Ο Κώστας Καραμπίνας καλός, επικεντρώθηκε σε λίγα και κυρίως στο κρασί, αφού βέβαια πρώτα "καταχέριασε" τη θέση του κ. Πλιάκου. Έμπειρος ο Κώστας Καραμπίνας και ως εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος γνωρίζει τα πράγματα. 
    Ο Περικλής Γρίβας “ζαλισμένος” από την εξέλιξη της περί τη λυματολάσπη κουβέντας, στη συγκεκριμένη συζήτηση φάνηκε ανεπαρκής, παρά τις γνώσεις που έχει. Αναμενόμενο ως ένα βαθμό, αφού ως υποψήφιος του κ. Πλιάκου είναι "δεσμευμένος" από την θέση της παράταξής του, η οποία με τίποτα ΔΕΝ θέλει να πει πως είναι υπέρ της Ελεούσας και κατά της μονάδας της λυματολάσπης του άντρα της Τατιάνας Καλογιάννη

    Παρακολουθείστε όλο το ΒΙΝΤΕΟ του debate που είχαν οι τρεις υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι για να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα με κλικ εδώ