Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Δήλωση του νεοεκλεγέντος Δημάρχου κ. Μιχ. Πλιάκου…

Οι πανηγυρισμοί στο εκλογικό μετά τα αποτελέσματα (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ). Έσπευσε χαρούμενη  η Τατιάνα να τον συγχαρεί.
    Αμέσως μετά την οριστικοποίηση της διαφοράς και τη διασφάλιση της εκλογής του κ. Μιχ. Πλιάκου ως νέου Δημάρχου του Δήμου Ζίτσας. Άρχισαν οι πανηγυρισμοί στο εκλογικό του κέντρο. 
    Από τους πρώτους που έσπευσε να συγχαρεί τον κ. Πλιάκο ήταν η σύζυγος του επενδυτή της μονάδας λυματολάσπης, Αντιπεριφερειάρχης κ. Τατιάνα Καλογιάννη, η οποία δεν έκρυβε τη χαρά και τον ενθουσιασμό της, έχοντας κάθε λόγο να πανηγυρίζει.
    Επίσης τον κ. Πλιάκο επισκέφθηκε στο εκλογικό του κέντρο για να τον συγχαρεί και ο έτερος διεκδικητής του Δήμου Ζίτσας κ. Βασ. Γαρδίκος με στελέχη της παράταξής του.  
    Ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος κ. Μιχ. Πλιάκος μετά την εκλογή του έκανε την ακόλουθη δήλωση:


    «Όλα τα στελέχη της “Έντιμης Πολιτείας” και εγώ προσωπικά θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους τους συμπολίτες μας που στήριξαν την παράταξή μας και μας τίμησαν με την ψήφο τους για να αναλάβουμε τις τύχες του δήμου Ζίτσας από την πρώτη Σεπτεμβρίου.
    Ειδικά όσους πίστεψαν στον αυτοδιοικητικό χαρακτήρα του συνδυασμού μας και συμπορεύτηκαν μαζί μας τη δεύτερη Κυριακή, μακριά από κομματικές αγκυλώσεις και πολιτικές πεποιθήσεις, αποδεικνύοντας ότι η αυτοδιοίκηση μπορεί και πρέπει να μένει μακριά από τέτοιες λογικές. Η μεγάλη μας νίκη μας γεμίζει ευθύνες.
    Είμαστε όμως σίγουροι ότι θα ανταποκριθούμε στις προσδοκίες όλων των συνδημοτών μας. Δεσμευόμαστε ότι θα είμαστε η Δημοτική Αρχή όλων των πολιτών, χωρίς διακρίσεις σε δικούς μας και σε άλλους και χωρίς αποκλεισμούς. Θα είμαστε πάνω απ’ όλα μια έντιμη Δημοτική Αρχή που θα εργαστεί σκληρά για το καλό ολόκληρου του Δήμου Ζίτσας, απ’ άκρη σε άκρη. Κλείνοντας να ευχαριστήσω ξανά όλους και όλες όσους αξιολόγησαν θετικά τον προεκλογικό μας αγώνα και μας έδωσαν την ισχυρή εντολή να διοικήσουμε τον Δήμο».

Παρακολουθείστε το ΒΙΝΤΕΟ εδώ