Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Σωτ. Ζαφείρης: Είμαστε αισιόδοξοι, έχουμε ολοκληρωμένο πρόγραμμα…

    Με την εμπειρία της υπερεικοσαετούς παρουσίας του στην τοπική αυτοδιοίκηση, ο πρώην Αντιδήμαρχος του Δήμου Πασσαρώνας Σωτήρης Ζαφείρης, που κατέρχεται ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Χρυσ. Βούζα, είχε μια εξαιρετική παρουσία στην εκπομπή "Βήμα Στον Πολίτη", το μεσημέρι της Τετάρτης.
    Έχοντας σφαιρική γνώση των θεμάτων του Δήμου Ζίτσας, έδωσε απαντήσεις σε επίκαιρα ερωτήματα δημοτών, για τα έργα του Δήμου, για τα αιολικά πάρκα, για τις ημερίδες που διοργάνωσε η παράταξή του και για άλλα θέματα.
    Ο Σωτήρης Ζαφείρης, εξέφρασε...
την αισιοδοξία του για τις εκλογές και σημείωσε πως "έχουμε μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο και πιστεύουμε ότι θα είμαστε πρώτοι την πρώτη Κυριακή".
    Παράλληλα, είπε ότι ήδη δεκάδες πρώην υποψήφιοι του  Σάκη Βλέτσα, που ως γνωστόν αποσύρθηκε από την κούρσα διεκδίκησης του Δήμου, ήδη πλαισιώνουν το ψηφοδέλτιο του κ. Βούζα. Ταυτόχρονα έκανε κάλεσμα στους υπόλοιπους δημότες που ήταν στο ψηφοδέλτιο του κ. Βλέτσα σημειώνοντας πως "εάν συμφωνούν σε βασικά θέματα με το πρόγραμμά μας είναι ευπρόσδεκτοι στη Συμμαχία Πολιτών".
    Όπως είπε, την Κυριακή 13 Απριλίου, ο κ. Βούζας θα παρουσιάσει στην Ελεούσα, το σύνολο σχεδόν των υποψηφίων του.
    Ακόμη, ο κ. Ζαφείρης, ο οποίος στο παρελθόν είχε διεκδικήσει ως υποψήφιος Δήμαρχος τον Δήμο Πασσαρώνας, κατηγόρησε τη νυν δημοτική αρχή για έλλειψη συντονισμού, καθώς "γνώριζαν εκ των προτέρων ότι ο σημερινός δήμαρχος θα φύγει και έδωσαν βαρύτητα σε αυτό, που εν τέλει λειτούργησε αρνητικά". Επίσης, υπήρξε υστέρηση, όπως σημείωσε, στον τομέα των έργων.
    Ιδιαίτερα αιχμηρός υπήρξε για τα θέματα του ΤΟΕΒ, κάνοντας αναφορά στις επιπλέον αμοιβές των μελών του Δ.Σ. και στις παρατυπίες που αποκαλύφτηκαν από την Οικονομική Επιθεώρηση και το πόρισμα της επιτροπής ελέγχου.
    Σε ό, τι αφορά τις κινήσεις της παράταξής του, εάν εκλεγεί στην ηγεσία του Δήμου, υπογράμμισε πως θα εκπονηθεί μια μελέτη, ώστε να αποτυπωθεί "προς ποια κατεύθυνση πρέπει να κινηθούμε αναπτυξιακά στο δήμο".