Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Βούζας: «Υπόλογοι για σπατάλη και προσβολή νοημοσύνης»…

Σπαταλάνε χρήματα για έργο που έχει ήδη εκτελεστεί!!!
Επίθεση στην  «απερχόμενη Δημοτική Αρχή Ρογκότη – Γαρδίκου» όπως τη χαρακτηρίζει εξαπολύει η παράταξη «Συμμαχία Πολιτών» του Χρυσ. Βούζα, με αφορμή το έργο της αντικατάστασης του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης της Ελεούσας.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, είναι «απίστευτο, να ξανασκάβουν δρόμους, για να ξαναεκτελέσουν το ίδιο έργο» και έτσι να σπαταλιούνται χρήματα για έργο που έχει ήδη εκτελεστεί. Και την κατηγορεί ότι ενεργεί «Χωρίς ίχνος στοιχειώδους έστω ευαισθησίας και με...
εμφανή την παντελή απουσία σχεδιασμού και οργάνωσης» παραθέτοντας και σχετικό φωτογραφικό υλικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της παράταξης του κ. Βούζα:…

«Υπόλογοι για σπατάλη και προσβολή νοημοσύνης. Η δημοτική αρχή Ρογκότη – Γαρδίκου σπαταλά χρήματα για έργο που έχει ήδη εκτελεστεί

    Μετά και από αυτό που είδαμε και διαπιστώσαμε κι εμείς, όπως και οι πολίτες, να εξελίσσεται στην έδρα του Δήμου μας, στην Ελεούσα, μπορούμε με απόλυτη σαφήνεια να πούμε, πως τα έχουμε δει πλέον όλα από την απερχόμενη Δημοτική Αρχή Ρογκότη – Γαρδίκου!

    Χωρίς ίχνος στοιχειώδους έστω ευαισθησίας και με εμφανή την παντελή απουσία σχεδιασμού και οργάνωσης, η Δημοτική Αρχή, υλοποιεί τις τελευταίες ημέρες σε κεντρικές οδούς της Ελεούσας, πρόγραμμα αντικατάστασης του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης.

    Πού βρίσκεται το περίεργο; Το περίεργο και συνάμα εγκληματικό συνίσταται στο ότι στους ίδιους δρόμους της Ελεούσας, εκτελέστηκε προ τριετίας, επί της θητείας Σ. Βλέτσα στο πρώην Δήμο Πασσαρώνος, το έργο αντικατάστασης του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης!

    Εάν δεν είχαμε κατά νου την πρακτική της τριετίας της Δημοτικής Αρχής Ρογκότη – Γαρδίκου, δε θα μας προξενούσε καμία απολύτως απορία, το οτιδήποτε.

    Όμως, ενόψει των εκλογών του Μαΐου και μπροστά στη βέβαιη ήττα τους και στην προσπάθεια να επιδείξουν έργο στους πολίτες, έφτασαν στο απίστευτο, να ξανασκάβουν δρόμους, για να ξαναεκτελέσουν το ίδιο έργο, με αυτό που έγινε προ τριετίας στην ίδιο δρόμο στην απέναντι πλευρά (πίσω από το λύκειο της Ελεούσας).

    Η «Συμμαχία Πολιτών» τούς καταγγέλλει και τούς παραδίδει στη χλεύη των πολιτών του Δήμου μας και όχι μόνο, υπενθυμίζοντας το εξής:  «Μπορείς να κοροϊδέψεις πολλούς, για μικρό χρονικό διάστημα. Μπορείς να κοροϊδέψεις λίγους, για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αλλά δε μπορείς να τους κοροϊδεύεις όλους για πάντα»…

    Ας (ξανα)εκτελέσουν λοιπόν το έργο, για όσο διάστημα ακόμη τούς μένει… Γιατί, η απουσία οράματος και σχεδιασμού, που επιβεβαιώνεται καθημερινά στο Δημαρχείο Ζίτσας, θα έχει ένα και μόνο αποτέλεσμα σε δύο μήνες.

    Να τούς «εκτελέσουν» στην κάλπη, οι δημότες του Δήμου μας, που κουράστηκαν από τα παιχνιδάκια της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής, την αμετροέπεια και την αλαζονεία της!»