Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Ζήτησε εισαγγελέα! Κατά παραγωγών τσίπουρου ο σύμβουλος της “Συμμαχίας Πολιτών” Κώστας Καραμπίνας στο Δημοτικό Συμβούλιο!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τον «άδειασε» ο παριστάμενος πρόεδρος των Αμπελουργών Ζίτσας και φερόμενος ως υποψήφιος Δήμαρχος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μαν. Ματσάγκας, καθώς και ο Δημοτικός Σύμβουλος του ΚΚΕ και μέλος του Δ.Σ. των Αμπελουργών κ. Κ. Αγόρος!!!
Ο σύμβουλος της “Συμμαχίας Πολιτών” κ. Κώστας Καραμπίνας επιτέθηκε λάβρος κατά πολλών που βγάζουν τσίπουρα στα χωριά και δεν τηρούν πλήρως και κατά γράμμα κάθε λεπτομέρεια του νόμου. Ζήτησε εισαγγελέα αφού καταφέρθηκε κατά...
όσων βγάζουν τσίπουρο και δεν είναι παραγωγοί (μόνο αυτοί έχουν δικαίωμα είπε), κατά όσων βγάζουν τσίπουρο με σταφύλια από άλλες περιοχές, κατά όσων βγάζουν περισσότερη ποσότητα από αυτή που δηλώνουν κλπ.
Αξιοσημείωτο είναι ότι όταν ο κ. Καραμπίνας επικαλέστηκε απόφαση του Συλλόγου Αμπελουργών Ζίτσας, ο Δημοτικό Σύμβουλος της “Λαϊκής Συσπείρωσης” κ. Κώστας Αγόρος “πετάχτηκε πάνω” από τη θέση του τον διέψευσε και είπε «εγώ είμαι μέλος στο Δ.Σ. και δεν ξέρω καμία τέτοια απόφαση, δεν υπάρχει απόφαση».
Ακόμη ο κ. Αγόρος στη σύντομη παρέμβασή του έδωσε το στίγμα ότι δεν πρέπει να τα βάζουμε με τον απλό κοσμάκη που έχει έθιμο να βγάζει το τσίπουρό του και επικαλέστηκε μάλιστα τον παριστάμενο πρόεδρο των Αμπελουργών Ζίτσας κ. Μαν. Ματσάγκα (ο οποίος σημειωτέον φέρεται ως υποψήφιος Δήμαρχος του ΣΥΡΙΖΑ για το Δήμο Ζίτσας).
Ο κ. Ματσάγκας τοποθετούμενος, δήλωσε ότι δεν υπάρχει απόφαση του Συλλόγου Αμπελουργών Ζίτσας, προσθέτοντας ότι εφόσον τεθεί μελλοντικά ζήτημα τότε το Δ.Σ. θα συνεδριάσει και ότι απόφαση παρθεί θα ανακοινωθεί, “αδειάζοντας” τον κ. Καραμπίνα.
Το Δημοτικό Συμβούλιο δεν ενέκρινε την πρόταση του κ. Καραμπίνα, ενώ απάντησε ο Δήμαρχος κ. Ρογκότης.

Μπορείτε κλικ εδώ να παρακολουθήσετε το σχετικό βίντεο.