Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

Τι σκαρφίστηκε ο αντιδήμαρχος κ. Βαγ. Κολιούσης….

Το σταύρωμα, η τιμωρία, η ποινή και η εξορία σε ξερο…..?????????
    Δίνουν και παίρνουν οι συζητήσεις για τα κίνητρα του αντιδημάρχου Κολιούση. Άλλοι λένε πως όταν πήγε στο χωριό δεν τον κέρασαν, άλλοι ότι του διαμαρτυρήθηκαν ότι δεν έσβηνε τις κλήσεις και άλλοι ότι τα σουβλάκια ήταν κρύα!!!
    Η πραγματικότητα είναι μία. Οι…
Καρυές είναι ένα από τα μεγαλύτερα χωριά του Δήμου Ζίτσας, πρωτεύουσα του πρώην Δήμου Εκάλης, με κάπου 1.000 μόνιμους κατοίκους. Χωριό ζωντανό, με μαγαζιά, με συλλόγους, με ομάδα.
    Και τι ζήτησε???  Για το μικρό διάστημα (λίγες αγωνιστικές) που στο γήπεδό τους γίνονται εργασίες, να παίζει η ομάδα σε κάποια άλλα από τα πολλά του Δήμου Ζίτσας. Και ο κ. Κολιούσης απάντησε: μόνο σε ξερό, όχι με χόρτο!!!

Ο προβληματισμός…
    Οι κάτοικοι και οι φίλοι της ομάδας προβληματίστηκαν. Οι συζητήσεις έδιναν και έπαιρναν. Μα τι του κάναμε? Γιατί μας στέλνει εξορία στο ξερο….?
    Οι πιθανές απαντήσεις από τους θαμώνες στα καφενεία πολλές. «Θυμάστε μια φορά που είχε έρθει, δεν τον κεράσαμε!!!» είπε κάποιος. «Μπα όχι. Νομίζω ότι νευρίασε από τότε που του χώθηκε ο Μήτσος γιατί δεν του έσβησε την κλήση» είπε άλλος. «Όχι, όχι είναι γιατί στο πανηγύρι τα σουβλάκια ήταν κρύα» αποφάνθηκε έτερος.
    Τελικά ως “από μηχανής θεός” ο κοντοχωριανός Αποστόλης έλυσε το γρίφο. «Εγώ νομίζω ότι ξέρω τι φταίει!!!» είπε. «Στις δημοτικές εκλογές ο Κολιούσης, στο χωριό σας τις Καρυές δε σταύρωσε ούτε ένα σταυρό» αποκάλυψε. «Και τώρα παίρνει το αίμα του πίσω και σας στέλνει να παίξετε στα ξερά» συμπέρανε.

Η πραγματικότητα…
    Τελικά μετά από πολλές σκέψεις ο γρίφος λύθηκε. Τα email απανωτά και η γελοιογραφία έτοιμη!