Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Μπάχαλο στο Δήμο. Γκάφα Ρογκότη και χαμός στην παράταξή του…

Όλα τα ονόματα. Τους ανακοίνωσε τους νέους αντιδημάρχους αλλά…
    Την παράταξή του συγκάλεσε προχθές ο Δήμαρχος Ζίτσας κ. Δ. Ρογκότης και ανακοίνωσε τους νέους αντιδημάρχους που θα αναλάβουν από το νέο έτος.
    Η ανακοίνωσή του κ. Ρογκότη ήταν λιτότατη, αφού τους είπε ότι νέοι αντιδήμαρχοι θα είναι αυτοί ακριβώς που από τις 7 Νοεμβρίου αποκάλυψαμε  αποκλειστικά. 
    Προσδιόρισε μάλιστα και το ποιοι θα είναι οι έμμισθοι και ποιοι οι άμισθοι πάλι ακριβώς όπως είχαμε αποκαλύψει.
    Χθες όμως έγινε το μεγάλο μπάχαλο. Αποκαλύφθηκε μια γκάφα ολκής του κ. Ρογκότη και έγινε ο χαμός. Συγκεκριμένα ενώ είχε…
ανακοινώσει ως άμισθους τους 2 “Μολοσσιώτες” Κολιούση και Μαρκούλα (όπως έγκυρα σας είχαμε ενημερώσει) τώρα το γύρισε. Υπενθυμίζουμε ότι η νομοθεσία προβλέπει 5 αντιδημάρχους εκ των οποίων οι 2 άμισθοι και οι 3 μόνο με μισθό.
    Άρχισε επαφές με τον κ. Γκαραλέα προκειμένου να τον “καταφέρει” να είναι αυτός άμισθος (?) αφού σύμφωνα με τον Νόμο όταν κάποιος δημόσιος υπάλληλος οριστεί άμισθος αντιδήμαρχος ΔΕΝ πληρώνεται ΟΥΤΕ από την υπηρεσία του αφού παίρνει υποχρεωτικά άδεια άνευ αποδοχών, ούτε βέβαια από το Δήμο αφού ορίζεται ως άμισθος όπως επί του προκειμένου ο κ. Θαν. Μαρκούλας!!!
    Διαφορετικά θα πρέπει να εκθέσει τον κ. Μαρκούλα του οποίου ήδη ανακοινώθηκε ο ορισμός.
    Ασφαλώς οι φωνές και οι αντιδράσεις έχουν ακουστεί όχι μόνο μέχρι τα Γιάννενα αλλά ακόμη παραπέρα. Τα ειρωνικά γέλια των στελεχών του που είναι σε απόσταση ακούγονται ως έξω απο το Δημαρχείο. Παρακολουθούμε από κοντά το θέμα και θα σας ενημερώνουμε.

    Μπορείτε εδώ να δείτε τι ανακοίνωσε ο κ. Ρογκότης (για να “ευλογήσουμε τα γένια μας”).



Εδώ τι είχαμε αποκαλύψει τότε:  
(κάντε κλικ επάνω στα ονόματα για να το δείτε καλύτερα)