Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Αντίκτυπος από την παρέμβαση των “τεσσάρων” πρώην Δημάρχων…

Απαντήσεις Βλέτσα για το αν προαλείφεται νέο αυτοδιοικητικό σχήμα (VIDEO).
Πλήθος σχολίων προκάλεσε η κοινή πολιτική παρέμβαση των τεσσάρων πρώην Δημάρχων του Δήμου Ζίτσας (Βλέτσα – Κατσάνου - Παργανά – Σιαπατόρη) για την τιμή του πετρελαίου θέρμανσης και την απόφαση ένταξης στη Β΄ Γεωγραφική Ζώνη που το μετατρέπει σε είδος πολυτελείας.
Πολλά ΜΜΕ ερμήνευσαν την κοινή αυτή παρέμβαση ως “προάγγελο” ενός νέου αυτοδιοικητικού σχήματος στο Δήμο Ζίτσας, συνδυάζοντας και το μεγάλο πολιτικό εύρος των τεσσάρων πρώην δημάρχων (ΝΔ – ΠΑΣΟΚ - ΚΚΕ).
Απαντώντας σε συνέντευξή του στο δελτίο ειδήσεων του ITV, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο Δήμο Ζίτσας κ. Σάκης Βλέτσας...
διευκρίνισε αρκετά πράγματα γύρω από την πρωτοβουλία αυτή. Δήλωσε χαρακτηριστικά ότι έχει την παράταξή του που λειτουργεί κανονικά και οι όποιες κοινές παρεμβάσεις των πρώην Δημάρχων δεν σημαίνει ότι θα κατέβουν μαζί σε κοινό ψηφοδέλτιο.
Όπως τόνισε «είναι λογικό σε μια εποχή που η αυτοδιοίκηση αλλά και η πολιτική δεν έχει “χρώμα” και κόμματα, άνθρωποι που ανήκουν σε διαφορετικούς πολιτικούς χώρους να αφουγκράζονται από κοινού ζητήματα και σε πολλά θέματα να έχουν μια κοινή αντίληψη όχι όμως όλα ….  Δεν προδιαγράφεται κάτι, παρά μόνο μια κόντρα στην αδράνεια που δείχνει η δημοτική αρχή του Δήμου Ζίτσας».

Δέστε αναλυτικά το ΒΙΝΤΕΟ παρακάτω ή κάντε κλικ  εδώ