Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Κατά πλειοψηφία από το Περιφερειακό Συμβούλιο ο καθορισμός των εδρών των ταξί…

Μία ενότητα οι πρώην Δήμοι Μολοσσών, Ευρυμενών και Ζίτσας με έδρα ταξί στην Κληματιά και πιάτσες σε χωριά. Από τα ταξί του Δήμου Ιωαννιτών θα εξυπηρετούνται οι πρώην Δήμοι Πασσαρώνος και Εκάλης με αντίστοιχες πιάτσες. 
από epirusgate  
    Κατά πλειοψηφία εγκρίθηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο – και μετά από τροποποιήσεις που έγιναν – η εισήγηση για τον καθορισμό των εδρών των ταξί στις τέσσερις περιφερειακές ενότητες. 
    Οι σημαντικότερες τροποποιήσεις αφορούν την...
ένταξη στην έδρα του Δήμου Ιωαννιτών του συνόλου των πρώην δήμων Πασσαρώνος και Εκάλης του νυν Δήμου Ζίτσας, με παράλληλο ορισμό μιας ενιαίας έδρας στην Τ.Κ. Κληματιάς για τις τοπικές κοινότητες των πρώην δήμων Μολοσσών, Ζίτσας και Ευρυμενών, επίσης του νυν Δήμου Ζίτσας. 
    Επίσης στο Δήμο Πωγωνίου, εκτός της ενιαίας έδρας στο Καλπάκι, αποφασίστηκε να προταθεί και δεύτερη έδρα στον Μεθοριακό Σταθμό Κακαβιάς. 
    Επίσης για την ενοποίηση της έδρας στο Δήμο Ηγουμενίτσας αποφασίστηκε να δοθεί μεταβατική περίοδος ενός χρόνου και να ισχύσει αυτή από την 1η Αυγούστου του 2013. Μικροαλλαγές ως προς τις εντάξεις τοπικών κοινοτήτων σε έδρες αποφασίστηκαν για την Π.Ε. Πρέβεζας, ενώ καμία αλλαγή δεν επήλθε στις προτάσεις για την Π.Ε. Άρτας.

    Σημ. Το zitsagate θα σας ενημερώσει με δική του ανάρτηση αναλυτικά για τη συζήτηση του θέματος στο Περιφερειακό Συμβούλιο Ηπείρου και τις λεπτομέρειες για το Δήμο Ζίτσας, τις πιάτσες και τα όρια της μονής ταρίφας.